O nama

ajr touch

A TOUCH
MORE

a

Sertifikacija

Pažnja posvećena procedurama koje se koriste u prehrambenoj, farmaceutskoj i hemijskoj industriji, kao i u sektorima hotela, restorana, keteringa i profesionalnog čišćenja nam je omogućila da razvijemo niz proizvoda na odgovarajućem nivou i sa svim potrebnim sertifikatima.

a

Razvoj brenda

Istraživačko-razvojna aktivnost proizvoda brenda Ajrotuch® proizilazi iz pažljivog praćenja potreba radnika zaposlenih u različitim radnim oblastima, sa ciljem razvoja proizvoda za jednokratnu upotrebu koji su inovativni, bezbedni i laki za korišćenje , sa posebnim akcentom na očuvanje životne sredine.

VAMA NA USLUZI

Pouzdan partner

Naša svakodnevna posvećenost je usmerena na kontinuirano povećanje nivoa zadovoljstva naših kupaca. Efikasna obrada porudžbina, brzina izvršavanja poslovnih obaveza , profesionalnost koja je dostignuta tokom višegodišnjeg poslovanja , omogućavanju nam da svakodnevno budemo na usluzi naših klijenata kao njihov ozbiljan i pouzdan partner.

85%
REPUBLIKA SRBIJA

Tržište

Prisutnost brenda na našem tržištu.

98%
ZADOVOLJNIH

Klijenata

Zadovoljnih kupaca i distributera.

68%
NOVIH PROIZVODA

Noviteta

Razvoj novih proizvoda na mesečnom nivou.

LJUBAZNI I PROFESIONALNI

NAŠ TIM

Naše osoblje čine dinamični i motivisani ljudi, koji su uvek dostupni i kompetentni da komuniciraju sa klijentima koji su odlučili da svoje poverenje daju Ajrotuch® proizvodima kako bi rešili svoje potrebe zaštite i bezbednosti.

MISIJA I VIZIJA

POLITIKA KVALITETA

Proizvodi brenda Ajrotuch® odlikuju se svojom pouzdanošću, inovativnošću i visokim odnosom vrednosti i kvaliteta. Naša misija je zasnovana na konstantnom istraživanju.